STN EN ISO 3691-5: 2017 (26 8811), Priemyselné vozíky. Požiadavky na bezpečnosť a overovanie Časť 5 Ručné vozíky (ISO 3691-5: 2014) - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3691-5: 2015 vrátane opravy EN ISO 3691-5: 2015/AC: 2016