STN 33 2000-5-534: 2017, [neplatná], Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-53 Výber a stavba elektrických zariadení. Bezpečné odpojenie, spínanie a ovládanie. Oddiel 534: Prístroje na ochranu pred prechodnými prepätiami - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-534: 2016 v slovenskom jazyku