STN EN 13201-2: 2017 (36 0410), Osvetlenie pozemných komunikácií Časť 2 Svetelnotechnické požiadavky - Horňák, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13201-2: 2015