STN EN 16247-5: 2017 (38 0001), Energetické audity Časť 5 Kompetentnosť energetických auditorov - Magyar, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16247-5: 2015