STN EN 16726: 2017 (38 6402), Plynárenská infraštruktúra. Kvalita plynu. Skupina H. - Hrivík, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16726: 2015