STN EN 1776: 2017 (38 6434), Plynárenská infraštruktúra. Meracie systémy zemného plynu. Funkčné požiadavky. - Hrivík, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1776: 2015