STN EN 1918-5: 2017 (38 6490), Plynárenská infraštruktúra. Podzemné zásobníky plynu Časť 5 Funkčné požiadavky na povrchové zariadenia - Hrivík, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1918-5: 2016