STN EN 13924-1: 2017 (65 7202), Asfalty a asfaltové spojivá. Súbor požiadaviek na špeciálne cestné asfalty Časť 1 Tvrdé cestné asfalty - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13924-1: 2015