STN EN ISO 11623: 2017 (69 0018), Plynové fľaše. Kompozitná konštrukcia. Periodická kontrola a skúšky (ISO 11623: 2015). - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11623: 2015