STN EN 12368: 2017 (73 6022), Zariadenia na riadenie cestnej dopravy. Návestidlá. - Hovorková, Katarína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12368: 2015