STN EN 1729-1: 2017 (91 0846), Nábytok. Stoličky a stoly pre školské zariadenia Časť 1 Funkčné rozmery - Šúriková, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1729-1: 2015 vrátane opravy EN 1729-1: 2015/AC: 2016