STN EN 13480-2/A2: 2017 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 2 Materiály. Zmena A2 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A2 STN EN 13480-2: 2013 je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-2: 2012/A2: 2016