STN ISO 7588-2: 2004 (30 4210), Cestné vozidlá. Elektrické/elektronické spínacie zariadenia Časť 2 Elektronické zariadenia - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 7588-2: 1998