STN EN ISO 4165: 2004 (30 4442), Cestné vozidlá. Elektrické spojenia. Dvojpólové spojenia (ISO 4165: 2001). - Mihálik, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4165: 2003