STN ISO 730-2: 1993 (30 7064), Zemědělské kolové traktory. Zadní tříbodový závěs Časť 2 Kategorie 1 N (Úzký závěs) - Schuster, Walter (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 730-2: 1979