STN ISO 7072: 2001 (30 7076), Traktory a stroje pre poľnohospodárstvo a lesníctvo. Poistné kolíky a pružné poistky. Rozmery a požiadavky. - Sitár, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 7072: 1993