STN ISO 11001-1: 2000 [neplatná] (30 7077), Poľnohospodárske kolesové traktory a náradie. Spojky trojbodového rýchlozávesu Časť 1 Spojka U-rám - Sitár, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 11001-1: 1993