STN ISO 11001-2: 2000 (30 7077), Poľnohospodárske kolesové traktory a náradie. Spojky trojbodového rýchlozávesu Časť 2 Spojka A-rám - Sitár, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 11001-2: 1993