STN ISO 11001-3: 2000 [neplatná] (30 7077), Poľnohospodárske kolesové traktory a náradie. Spojky trojbodového rýchlozávesu Časť 3 Kĺbová spojka - Sitár, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 11001-3: 1993