STN ISO 3323: 1993 (31 0134), Letadla. Hydraulické prvky. Značení udávající kapalinu, pro kterou je prvek schválen. - Janský, František (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3323: 1987