STN EN 3283: 1997 (31 4903), Letectvo. Ložiská pre draky lietadiel. Jednoradové guľkové ložiská z nehrdzavejúcej ocele. Priemerové rady 8 a 9. Rozmery a zaťaženie. - Krivošík, Vít; Jančúch, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 3283: 1994