STN EN 2079: 1998 (31 4906), Letectvo. Presné guľkové ložiská s prírubou z nehrdzavejúcej ocele pre zariadenia a prístroje. Rozmery a zaťaženia. - Krivošík, Vít; Jančúch, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 2079: 1995