STN EN 3047: 1997 (31 4914), Letectvo. Ložiská pre draky lietadiel. Jednoradové guľkové ložiská z nehrdzavejúcej ocele. Priemerové rady 0 a 2. Skupina so zmenšenou radiálnou vôľou. Rozmery a zaťaženia. - Krivošík, Vít; Jančúch, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 3047: 1993