STN EN 2747: 2001 (31 7777), Letectvo. Plasty vystužené skleným vláknom. Skúška ťahom. - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 2747: 1998