STN EN ISO 8384: 2002 (32 0010), Stavba lodí a námorná technológia. Bagre. Slovník (ISO 8384: 2000). - Píš, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8384: 2001