STN ISO 7221: 1997 (32 0471), Lode a plávajúce zariadenia. Člnové kontajnery 1. radu. Základné technické požiadavky. - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 7221: 1984