STN EN ISO 3691-2: 2017 (26 8811), Priemyselné vozíky. Požiadavky na bezpečnosť a overovanie Časť 2 Vozíky s vlastným pohonom a s meniteľným dosahom (ISO 3691-2: 2016) - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3691-2: 2016 vrátane opravy EN ISO 3691-2: 2016/AC: 2016