STN EN 15947-2: 2017 (66 8301), Pyrotechnické výrobky. Zábavná pyrotechnika kategórií F1, F2 a F3 Časť 2 Kategórie a typy zábavnej pyrotechniky - Nemček, Daniel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15947-2: 2015