STN P CEN/TS 764-8: 2017 (69 0004), Tlakové zariadenie a montážne celky Časť 8 Tlaková skúška - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 764-8: 2016