STN EN 12521: 2017 (91 0512), Nábytok. Pevnosť, trvanlivosť a bezpečnosť. Požiadavky na bytové stoly. - Joščák, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12521: 2015