STN EN 13869: 2017 (94 5202), Zapaľovače. Požiadavky na ochranu deti pred zapaľovačmi. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13869: 2016