STN ISO 6216: 1996 (32 0816), Stavba lodí. Vnútrozemská plávba. Lodivodské plavidlá. Klasifikácia a hlavné požiadavky. - Píš, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 6216: 1980