STN EN ISO 12215-1: 2003 (32 0871), Malé plavidlá. Konštrukcia trupu a dimenzovanie Časť 1 Materiály: Termosetické živice, sklovláknová výstuž, referenčný laminát (ISO 12215-1: 2000) - Píš, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 12215-1: 2001