STN 33 2000-5-53: 2017 [ neplatná], Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-53 Výber a stavba elektrických zariadení. Spínacie a riadiace zariadenia - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-53: 2015 v slovenskom jazyku