STN 33 2000-7-753: 2017, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-753 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Vykurovacie káble a zabudované vykurovacie systémy - Gašparovský, Dionýz (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-753: 2014 vrátane opravy HD 60364-7-753: 2014/AC: 2014 v slovenskom jazyku