STN EN 61557-9: 2017 (35 6230), Elektrická bezpečnosť v nízkonapäťových rozvodných sieťach so striedavým napätím do 1 000 V a s jednosmerným napätím do 1 500 V. Zariadenia na skúšanie, meranie alebo sledovanie činnosti prostriedkov ochrany Časť 9 Zariadenia na lokalizovanie poruchy izolácie v sieťach IT - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61557-9: 2015 vrátane opravy EN 61557-9: 2015/AC Jun. 2016