STN EN 13986 + A1: 2017 (49 2512), Dosky na báze dreva na používanie v konštrukciách. Vlastnosti, hodnotenie zhody a označovanie. - Slabejová, Gabriela; Beničák, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13986: 2004 + A1: 2015