STN EN ISO 14004: 2017 (83 9001), Systémy manažérstva environmentu. Všeobecné pokyny na implementáciu (ISO 14004: 2016). - Boďová, Emília; Minďaš, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14004: 2016