STN EN 71-5: 2017 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 5 Chemické hračky (súpravy) okrem súprav na pokusy - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-5: 2015