STN EN 13480-4/A3: 2017 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 4 Výroba a inštalácia. Zmena A3 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A3 STN EN 13480-4: 2013 je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-4: 2012/A3: 2016