STN 33 2000-5-557/A11: 2017, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-557 Výber a stavba elektrických zariadení. Pomocné obvody. Zmena A11 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A11 STN 33 2000-5-557: 2017 obsahuje HD 60364-5-557: 2013/A11: 2016 v slovenskom jazyku