STN EN 60947-1/A2: 2017 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A2 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A2 STN EN 60947-1: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-1: 2007/A2: 2014