STN EN 1994-1-2/A1: 2017 (73 2089), Eurokód 4. Navrhovanie spriahnutých oceľobetónových konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Zmena A1 - Fiala, Lukáš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A1 k STN EN 1994-1-2: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 1994-1-2: 2005/A1: 2014