STN EN 14595: 2017 (69 8514), Cisterny na prepravu nebezpečných tovarov. Obslužné vybavenie cisterien. Odvzdušňovacie zariadenie. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14595: 2016