STN EN ISO 5089: 2017 (80 0062), Textílie. Príprava laboratórnych skúšobných vzoriek a skúšobných vzoriek na chemické skúšky (ISO 5089: 1977). - Huljaková, Kamila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5089: 2016