STN EN ISO 105-X12: 2017 (80 0142), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť X12 Stálofarebnosť pri otere (ISO 105-X12: 2016) - Huljaková, Kamila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-X12: 2016