STN EN 17179: 2017 (83 4732), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisií. Meranie hmotnostnej koncentrácie amoniaku v odpadovom plyne. Pracovné charakteristiky automatizovaných meracích systémov. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17179: 2016