STN EN ISO 20471/A1: 2017 (83 2722), Odevy s vysokou viditeľnosťou. Skúšobné metódy a požiadavky (ISO 20471: 2013/Amd 1: 2016). Zmena A1. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A1 STN EN ISO 20471: 2013 je slovenskou verziou EN ISO 20471: 2013/A1: 2016