STN EN ISO 9097: 1997 (32 0881), Malé plavidlá. Elektrické ventilátory (ISO 9097: 1991). - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9097: 1994