STN EN 29775: 1998 (32 0884), Malé plavidlá. Kormidlový prevod prívesného motora s výkonom od 15 kW do 40 kW. - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 29775: 1990